Friluftsgruppen er en gruppe under Anden idræt i Velling Ungdoms og Idrætsforening og beskæftiger sig primært med friluftsrelaterede aktiviteter som madlavning i det fri/over bål, kano, havkajak, træklatring, vandreture og meget andet, bare det foregår udendørs!

På gruppens facebook side vil fremtidige aktiviteter bliver annonceret, så er du interesseret, så skynd dig at blive medlem: https://www.facebook.com/groups/632256730204727/

Planlagte aktiviteter i 2018:

I september friluftstur/weekend til Fyn! Nærmere information følger.

Kontakt for yderligere oplysninger og tilmelding: Jacob Holck - mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kano & Kajakker:

Velling UIF har været så heldige at Toksvigfonden har doneret et beløb, der kunne dække udgifterne til indkøb af en kano med tilhørende udstyr.

Der er tale om en Osagian aluminiumskano, en af de bedste på markedet. Kanoen rummer snildt to voksne og to-tre børn.

Kanoen er placeret sammen med lokalrådets to kajakker, ved Fjordvangs naturplads på På Velling Kirkeby (umiddelbart før man krydser Venner Å).

Kanoen må bruges af alle og vejledning til at benytte den hænger ved opbevaringsstedet.

Husk at benytte redningsveste og sund fornuft. Fjorden er ikke altid optimal til kanosejlads, så vi anbefaler sejlads i Venner å.

Sejlads er på eget ansvar.

Nyheder